Grotten maastricht rondleiding

Sint Pietersberg

In de Sint Pietersberg zijn in de grotten gangenstelsels uitgegraven die u als bezoeker van Maastricht kunt komen bezichtigen. Een rondleiding door de grotten en gangenstelsels in de Sint Pietersberg is met grotten Maastricht rondleiding voor bezoekers mogelijk.

Duizenden gangen

Om alle bezienswaardigheden in de grotten- en gangenstelsels te kunnen bewonderen staan er gidsen van grotten Maastricht rondleiding tot uw beschikking.

Fossielen

De gidsen die een grotten Maastricht rondleiding verzorgen hebben veel kennis over de fossiele overblijfselen van flora en fauna die in de uitgestrekte gangenstelsels als fossielen bewaard zijn gebleven.

Een rijke geschiedenis

De Sint Pietersberg heeft niet alleen dienst gedaan voor de winning van mergel. Gidsen van grotten Maastricht rondleiding kunnen u alles over de rijke historie van de Sint Pietersberg vertellen.

Bezoektijden

Op vaste tijdstippen kunnen bezoekers van Maastricht zeven dagen per week het hele jaar door met gidsen van grotten Maastricht rondleiding de grotten en gangenstelsels in de Sint Pietersberg komen bezoeken.
Bij de plaatselijke VVV kunt u kaartjes voor een rondleiding kopen. Voor groepen gelden speciale tarieven en het is vaak mogelijk om een grottenbezoek met een andere activiteit te combineren.